tekst
Presenteren met Prezi - 4e editiet

Let op:
Op dit moment is Hedwyg druk bezig met het schrijven van de 4e editie van het boek Presenteren met Prezi. We verwachten dat dit boek medio Maart wordt uitgegeven. De voorgaande edities zijn volledig uitverkocht. Inmiddels zijn er 10.000 exemplaren van het boek Presenteren met Prezi verkocht. 


Wil jij zeker zijn van een exemplaar van
Presenteren met Prezi - 4e editie?
Bestellen kan nu al voor de speciale prijs van
€ 17.50 + gratis verzending!

 

 

Prezi is een innovatieve tool voor het maken en geven van presentaties. Sinds de lancering in 2009 heeft deze nieuwkomer op het gebied van presentatiedesign in hoog tempo de wereld veroverd. Prezi wordt ook wel de PowerPoint-killer genoemd, en dat is niet voor niets. Prezi werkt niet met dia's, maar met een oneindig groot canvas. Dat is voor het publiek overzichtelijker en boeiender en de boodschap blijft beter hangen. Je hebt veel creatieve vrijheid, waardoor Prezi niet alleen ideaal is voor presentaties, maar ook als hulpmiddel bij mindmapping en brainstorms.

Ir. Hedwyg van Groenendaal (1971) was een van de eerste pioniers op Prezi gebied wereldwijd en heeft Prezi in Nederland echt op de kaart gezet. Ze geeft lezingen, ontwikkelt en geeft trainingen en schrijft boeken. Haar bedrijf Via Milia is uitgegroeid tot een kenniscentrum voor het web. Voor alle Prezi-activiteiten richtte ze Prezi University op en de bijbehorende blog van dit boek: www.presenterenmetprezi.nl.

 

 


 

Shopping cart

No items in shopping cart.
© 2013 - 2018 Via Milia Publishers | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore